Ads (728x90)

CES 2016 heyecanı devam ederken teknoloji devleri de ürünlerini sergilemeye başladı. Birçok teknoloji cihazının sergileneceği fuarda Samsung, son derece akıllı olan buzdolabını görücüye çıkaracak. 


Akıllı ev teknolojisinde çeşitliliği sunan Samsung, yeni buzdolabıyla ilgili görseller paylaşarak teknoloji takipçilerini heyecanlandırdı. Görselleri incelediğimizde Samsung’un yeni buzdolabında oldukça büyük boyutta bir dokunmatik ekran görüyoruz. 

Detayların tamamı bilinmese de bu yeni nesil buzdolabının içinde çeşitli kameralar yer alıyor. Yani kullanıcılar içeride ne olduğunu öğrenmek istediğinde kapağı açmak zorunda kalmayacak. 

Samsung’un dikkat çeken buzdolabında bulunan ekran 1080P çözünürlüğünde ve 21.5 inç büyüklüğünde. Ekranın alt kısmına baktığımızda Android cihazlarda gördüğümüz tuşlar yer alıyor. Samsung, buzdolabının üzerine büyükçe bir Android telefon yerleştirmiş gibi gözüküyor. 

Ayrıca buzdolabının içinde takvim, alışveriş ve Pandora müzik uygulaması yer alıyor. Bu akıllı buzdolabı, akıllı telefon uygulaması ile kullanıcıların buzdolabının ekranında görüntülenmesi için notlar yazabilmesini de mümkün kılacak. Buzdolabının fiyatı ve çıkış tarihi hakkında henüz bilgi bulunmuyor.