Ads (728x90)

İster bir tırmanıcı gibi ister kros kayakçısı gibi spor yapın Life Fitness markalarından Cybex’in cazip ve eğlendiren üstün kaliteli kardiyo aletlerinden biri olan Arc Trainer’la “Kayak, Adımlama ve Tırmanma” hareketlerini tek ekipmanda yapabilirsiniz. 

Aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmeye yardımcı olan ürünler sunan Life Fitness markalarından Cybex’in kardiyo grubu ürünlerinden biri olan Arc Trainer, fitness endüstrisinde devrim yarattı. Geniş eğim ve direnç aralıklarıyla tam anlamıyla üç makine gibi çalışan Arc Trainer ile daha düşük eğim seviyelerinde, bir kros kayakçısı gibi kayıp, ortada eliptik gibi ilerleyebilirsiniz. 

Daha yüksek seviyelerde ise bir tırmanıcı gibi yürüyüp kalori yakımını hızlandırabilirsiniz. Arc Trainer’la mümkün olan en kısa sürede daha eksiksiz ve daha güvenli bir antrenman almak mümkün. Kalori yakmanın yanı sıra, kas kütlenizi ve dayanıklılığınızı artırabilirsiniz. 

Bir yılda 26 bin kalori ile 7 libre (3.17 kilogram) yağ yakmanızı sağlayan Arc Trainer’la yapılan 30 dakikalık bir egzersizde eliptik bisikletten yüzde 16 daha fazla kalori yakabilirsiniz. Kardiyo ve güç ekipmanlarının birleştiği Arc Trainer, bilimsel olarak daha yükseğe sıçramanızı, daha hızlı koşmanızı, kas dayanıklılığınızı artırmanızı sağlar. 

Eklem stresini en aza indirger Diz, kalça veya arka bacakta daha az gerginlik oluşturan ve eklem stresini en aza indiren Arc Trainer, kalp atış hızını arttırır, tüm beden kaslarını aktive eder, kaslarını harekete geçirir ve güç oluşturur.

Arc Trainer ile en yoğun egzersizleri bile kolay atlatacaksınız. Araştırmalara göre Arc Trainer’la ayak-diz çökerken kalça ve diz eş zamanlı hareket eder ve dizler yüzde 84 oranına daha az strese maruz kalır. 

Eliptik üzerinde, taban plakası elips şeklinde hareket ederek kullanıcıyı tekrar aşağıya inene kadar bastırıp daha ileri iter. Dizin büküldüğünde ayak plakasını öne doğru itmek, diz üzerinde daha fazla baskı oluşturur. Arc Trainer’ın dizlerde yarattığı stres yürümeyle aynı olduğu için daha rahat egzersiz yapabilirsiniz. 

Eğimi artır, kapasiteyi yükselt Birden fazla çalışma; Arc Trainer'ın kalori yakma, kas dayanıklılığı ve çalışma kapasitesi gibi önemli alanlarda eliptiklere göre daha iyi olduğunu kanıtlamaktadır. Arc Trainer'ın herhangi bir ayarını artırmaksızın, kullanıcılar kol yerleştirmelerine bağlı olarak vücutlarına verdikleri eğim ile kalori yakımını artırabilirler.