Ads (728x90)

Peugeot Türkiye, 2016 yılından itibaren Peugeot ile ATP işbirliği yapacaklarını duyurduktan sonra Türkiye’de düzenlenen Tenis Festivali’ne ulaşım sponsoru oldu. 

Bu festivalin ilk turnuvası ve bayanların yarıştığı WTA İstanbul Cup 18-24 Nisan tarihleri arasında Esenyurt’daki Koza World of Sports Tenis Kompleksi’nde düzenlendi. 

Peugeot’nun araç sponsoru olarak destek verdiği bu turnuvaya sanat dünyasından birçok önemli isim katıldı. Pazar günü düzenlenen final maçı, açılışında Pascal Nouma & Kadir Çöpdemir ikilisinin showları ile başlayıp, Ajda Pekkan konseri ile sonlandı. 

Ödül töreninde ise turnuva kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç teslim etti. Festival süresince, araç sponsoru olan Peugeot Türkiye, hakemlerin, oyuncuların ve VIP sanatçıların transferlerini gerçekleştirdi. 

Festival için tahsis edilen 20 adet Peugeot 308’in misafir ettiği konuklar arasında Türkiye tenis tarihinde en önemli başarılardan birine imza atmayı başaran turnuva şampiyonu Çağla Büyükakçay’da yerini aldı. Tenis Festivali, 25 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında Esenyurt’da erkek oyuncuların katılımıyla ATP İstanbul Open turnuvası ile Garanti Koza Arena’da devam ediyor. 

Bu turnuvada yerini alan ve Marka yüzlerimizden biri olan genç oyuncu Roberto Carballes Baena ise Tenis Festivali'ndeki Peugeot standında hayranlarıyla buluştu !