Ads (728x90)

Uygun tarifelerdeki tüm bireysel faturasız müşterilerimiz, kampanya kapsamında seçtikleri tarife içeriklerini aynı dönem içinde tekrar yükleyebilirler. 

Geçerli tarifeler: Tam Altin;Yeni Tam Altin;Efsane Altin2GB;Altın Fırsat 2GB;Super3lu;Altın 2GB;Fırsat 2GB;Efsane Fırsat;Super 3lu Mini;Altin1GB ;Buyuk Altın 2GB;Bittikçe Dolan 2 GB;Bittikçe Dolan 1 GB; Bittikçe Dolan 3 GB;Faturasız Esnek XS;Faturasız Esnek S;Faturasız Esnek M;Yeni Esnek Tarife;Esnek MEGA UCLU;Esnek Super 2 GB;Esnek 2GB;Esnek Spotify Ekstra;Yeni Esnek 2 GB;Esnek 1GB ;Yeni Esnek 1 GB;Esnek Super 3 GB;Esnek Tarife ;Esnek Super;Esnek Fırsat 2GB dır. 

Abone, dönem içerisinde, istediği zaman, tarifesinde yer alan içeriklerden bir veya birden fazlasını seçerek seçiminin belirlenen sabit ücreti karşılığında, aynı donem gecerli olacak şekilde tekrar yükleyebilir. 

Kampanyaya katılmak isteyen abone tarife içeriklerinden hangisini seçmek istediğini belirterek ilgili anahtar kelimeyi 7000 kısa numarasına ucretsiz olarak gonderir. Secilebilecek içerikler; tek başına internet, tek başına dakika, sadece sms veya hepsi birlikte (entegre içerik) seçeneği ile toplam 4 tanedir. Kampanya ücreti abonenin bakiyesinden seçtiği içeriğe gore anlık olarak dusecektir. 

Aynı donem içerisinde internet ve tum tarife içeriği secenekleri birlikte kullanılamaz. Aynı donem içerisinde aynı içerik seçimi birkez yapılabilir. İçerikleri teker teker yuklemek isteyen abonelerden seçimleri karsılığında, her bir seçim başına 10 TL tahsil edilir. İçeriklerin hepsini birlikte yuklemek isteyen abonelerden (entegre içerik) seçimleri karsılığında 15 TL tahsil edilir. 

Kampanyaya giriş talebinde bulunan aboneler, tarife içerikleri yüklenmiş ise ve seçtikleri kampanya içeriği için gecerli ucret kadar yeterli bakiyesi bulunuyorsa kampanya giriş talebi kabul edilir. Ucretin aboneden tahsil edilmesiyle içerik hesaba yuklenir. (Geçerli tarifeler, belirli bir ücret karşılığında aylık olarak Ses, SMS, Data içerikleri yüklenen tarifelerimizdir. 

Geçerli tarifenin içeriğinin yüklenmesi, tarife paketi ücretinin çekilerek müşterilere müşterilere tarife içeriğinin yüklenmesi demektir. Örnek: Bittikçe Dolan 1 GB tarifemizin içeriği 17 TL karşılığında 750DK + 1000 SMS + 1GB dır. Bu tarifenin içeriğinin yüklenmesi , müşteriden 17 TL lik bakiyenin düşülerek, karsılığında içeriklerin abone hesabına tanımlanması demektir. ) 

 Bittikçe Doldur kampanyası için gerekli olan bakiye müşterinin hesabında bulunuyor ise abonenin hattına; Sadece internet seçimi yaptı ise; 10 TL karşılığında, tarife içeriğindeki internet içeriğinden sonra kullanılabilecek ve tarife içeriğinin bitiş tarihine kadar geçerli ve tekrar etmeyen, tarife içeriği kadar internet yüklenir.... detaylar vodafone web sitesi ve vodafone cepshoplarda