Ads (728x90)

Güvenli, kaliteli ve çevre dostu çözümler sunan Canon i-SENSYS X 1440i, yüksek baskı hızıyla iş süreçlerinizi hızlandırıyor.



Kompakt tasarımı, kullanım kolaylığı ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle belge gizliliği sağlıyor; aynı zamanda çevre dostu teknolojileriyle işletmelerin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor. 



 Canon modern iş ortamlarının hızlı ve verimli baskı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarladığı i-SENSYS X 1440i ile işletmelere yenilikçi çözümler sunuyor. 

Kompakt yapısı, yüksek baskı hızı ve benzersiz güvenlik özellikleri ile öne çıkan i-SENSYS X 1440i, işletmelere hem verimlilik hem de sürdürülebilirlik sağlıyor. 

Üstün performans ve benzersiz kullanım kolaylığı: i-SENSYS X 1440i 

Zamandan tasarruf ettirip rutin işleri tek bir tuş ile tamamlayan i-SENSYS X 1440i, dakikada 40 sayfalık baskı hızı ve dakikada 100 sayfalık tarama hızıyla günlük iş akışlarındaki baskı süreçlerini daha verimli hale getiriyor. 

Kullanıcılarına mobil cihazlardan doğrudan baskı ve tarama yapabilme imkanını da tanıyan i-SENSYS X 1440i, ofis dışındayken bile akıllı telefon veya tabletten baskı işlerinin kolaylıkla yöneterek zaman kaybını en aza indirmeyi hedefliyor. 

Taşınabilir tasarımı ve artırılmış toner verimliliğine sahip hepsi bir arada kartuşu sayesinde ofisin yeni yıldızı olan bu yazıcı, Canon’un uniFLOW Online hizmeti ile bulut üzerinden kolay ve güvenli baskı alabiliyor. 

Güvelik onun işi 
Canon, i-SENSYS X 1440i en güçlü yanlarından biri olan veri güvenliği sayesinde belgelere yalnızca yetkili kişilerin erişmesini sağlıyor; bu sayede belgelerin izinsiz kişilerin eline geçmesi riskini ortadan kaldırıyor. 

Yerleşik Kullanıcı Kimlik Denetimi, şifrelenmiş PDF modu, şifrelenmiş güvenli baskı ve açılışta sistem doğrulama gibi özellikleriyle de cihaz güvenliğini en üst seviyeye çıkarıyor. 

Çevre dostu baskı ile daha az israf 
Enerji tüketimine verdiği önemle bir adım öne çıkan i-SENSYS X 1440i; dünyanın en az elektrik harcayan lazer yazıcısı olarak düşük çalıştırma maliyetlerini mümkün kılıyor. Böylece hem çevre hem bütçe dostu olan bu yazıcı, kurumların ve şirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerini destekliyor. 

Her zorluğun üstesinden gelen çözümler
Canon'un Dijital Dönüşüm Hizmetleri (DTS), alanındaki öncü donanım ve yazılımları, işletmelerin dönüşüm yolculuğunu desteklemek için tasarlanan entegre bir teknoloji ekosisteminde bir araya geliyor. 

Bu özellik, Yönetilen Baskı Hizmetleri ve Workspace İş Birliği çözümlerini birleştirerek tüm belge yaşam döngüsü kapsamında şeffaflık ve kontrol kazanılmasına yardımcı oluyor. 

Canon i-SENSYS X 1440 serileri ile alınabilecek baskı çeşitleri:


- Şifreli Güvenli Baskı - Güvenli baskı - USB bellek anahtarından baskı - Çift Taraflı Baskı - Buluttan baskı Barkod baskı