Ads (728x90)

Kadınların ve erkeklerin farklı bakış açısından hayata dair merak edilen her konuda birbirlerine sorular sordukları ve fikir alışverişinde bulundukları sosyal paylaşım platformu KizlarSoruyor üyelerine “iPhone'u kızlar mı daha çok tercih ediyor yoksa erkekler mi?” sorusunu yönlendirdi. 

Ankete katılanların %61'i iPhone'u kızlar tercih ediyor dedi. Ankette oyların kadın - erkek dağılımında da sonuç değişmedi. Kadınların %65'i ve erkeklerin %57'si iPhone'u daha çok kızların kullandığını söyledi.  

KizlarSoruyor hakkında Kadın ve erkeğin, hayata dair her konuda soru sorabildiği ve görüş paylaşabildiği bir sosyal paylaşım platformu olan KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD'de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur. 

Platformda kadın ve erkeklerin birbirilerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. 


Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor. KizlarSoruyor’un aylık 16 milyon tekil ziyaretçisi, 65 milyon sayfa gösterimi bulunuyor. 

Kullanıcılar günde 200 bin paylaşım yapıyor. KizlarSoruyor’un %88’i Y Kuşağı, % 55’i 18-24, % 33’ü 25-34 yaş aralığında. KizlarSoruyor’un % 58’i Kadın, % 42’si Erkek.