Ads (728x90)

Alternatif Telekom sektörünün öncülerinden Millenicom, hem avantajlı hem de hediyeli bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında 44,90 TL’ye sunulan 40 GB AKN’li internetin yanında bir de Reeder M7 Plus tablet hediye ediliyor. 

Üstelik Millenicom, kampanya kapsamında sunulan yüksek performanslı VDSL modem için de herhangi bir ek ücret talep etmiyor. 

Avantajlı internet kampanyalarıyla adından söz ettiren Millenicom, tablet hediyeli yeni bir kampanyayı daha kullanıcılarıyla buluşturuyor. 

44,90 TL’ye 40 GB AKN ile sunduğu yeni internet kampanyasına başvuranlardan modem ücreti de almayacak olan Millenicom, Reeder M7 Plus tableti de kampanya kapsamında müşterilerine hediye ediyor. Böylece Millenicom’la fazlasıyla internet için hiçbir eksik kalmıyor! 

Reeder M7 Plus tabletle günün her saati, her yerde internetin keyfini çıkarma kolaylığı sunan Millenicom, modem için de ücret almayarak internetsiz ev ve işyerlerini Millenicom’un hizmetleriyle tanışmaya davet ediyor. Millenicom’un tablet hediyeli, ücretsiz modemli kampanyasına www.milleni.com.tr bireysel web sitesinden ya da yetkili bayilerden başvurulabiliyor.