Ads (728x90)

Alternatif Telekom sektörünün öncülerinden Millenicom, Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor. 


3 yıl arka arkaya “2016’nın En Yenilikçi 100 Şirketi” arasında gösterilen Tayvan merkezli teknoloji devi MediaTek, Millenicom işbirliğiyle Türkiye’de ilk defa VDSL pazarında yer alacak. 

Millenicom’un Zyxel marka VDSL modemleri, MediaTek CPU ile kullanıcılarına üstün performans ve kalite sunacak. MediaTek’in iştiraki ve sabit hat geniş bant iletişiminin önde gelen tedarikçilerinden EcoNet, Millenicom işbirliği ile Türk VDSL pazarına giriyor! 

Müşterilerine daha kaliteli hizmet için işbirliklerine hız kesmeden devam eden Millenicom, kullandığı Zyxel VDSL modemleri MediaTek/EcoNet kalitesiyle güçlendiriyor. Millenicom’un Zyxel marka modemlerinde kullanılacak olan MediaTek/EcoNet CPU, kaliteyi ve performansı artırarak daha güçlü VDSL ve Wifi bağlantılarına olanak tanıyor.  

3 yıl arka arkaya “100 En İyi Yenilikçi” listesinde! 1997 yılında Tayvan’da kurulan MediaTek/EcoNet, 13 bin çalışanıyla 3 yıl arka arkaya Clarivative Analytics’in “100 En İyi Yenilikçi” listesine girme başarısı gösterdi. Tayvan’ın en iyi global markalarından biri olan ve inovasyon, teknoloji alanında pek çok ödülün sahibi MediaTek/EcoNet, Türk VDSL pazarında ilk defa Millenicom işbirliğiyle yer alacak.  

Millenicom Türkiye Hakkında Millenicom Türkiye, kurulduğu 2004 yılından bu yana European Telecommunication Holding (E.T.H. AG)’in Almanya’da elde ettiği deneyimle, hem bireysel hem kurumsal müşterilerine tek elden bütünleşik telekom ve iletişim hizmetleri sunmaktadır.

Türkiye’de alternatif telekom sektörünün öncülüğünü yapan Millenicom, ilk günden bu yana arama kartları, arama bazında operatör seçimi (1045), toptan hat kiralama ve 16 Mbps hızında ADSL gibi hizmetlerle Türkiye’nin birçok ilkine de imza atmıştır. 

Bireysel müşterilerine fiber internet ve ADSL ile sabit telefon hizmetleri, KOBİ’lere ise sabit telefon, genişbant internet ve ofis iletişim hizmetleri sağlamaktadır. Millenicom Türkiye; teknoloji odaklı ürünleri müşteri odaklı hizmetlere dönüştürerek, tüm süreçleriyle en kaliteli hizmeti ve en iyi müşteri deneyimini sunmayı hedeflemektedir. 

Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden biri olan EWE AG’nin Türkiye enerji sektöründe faaliyet gösteren yüzde 100 iştiraki olan EWE Turkey Holding, 2016 yılı başında Millenicom’un %100 hissesini satın alarak EWE AG’nin telekomünikasyon alanındaki zengin bilgi birikimini Türkiye’ye getirerek yerel uzmanlığıyla müşteri odaklı faaliyetlerine bu sektörde de devam edecektir.  

MediaTek/EcoNet Hakkında MediaTek’in sabit hat geniş bant iş birimi olarak faaliyetlerine başlayan EcoNet Limited, MediaTek’in yan kuruluşudur. Çip üzerinde sistem (SoC)geliştirmek için çalışmalar yapan ve bu sektörde bir lider olan EcoNet, ADSL2+/VDSL2/GPON/EPON/XGPON/NGPON ve Ethernet Switch çözümleriyle hizmet vermektedir. Econet hakkında daha fazla bilgi için www.econet-inc.com adresini ziyaret edebilirsiniz.