Ads (728x90)

Kavurucu yaz sıcağında bunalmaya son. Hotpoint'in tüm klimaları 48 saatte montaj garantisiyle serinletmeye hazır... 

Üstelik A+ enerji sınıfı Hotpoint Inverter teknolojili klimalar 1.599 TL'den başlayan fiyatlarla... Hotpoint minimum elektrik tüketimiyle maksimum performans sağlayan tüm inverter klimaları için maksimum 48 saatte montaj garantisi sunuyor. Hotpoint klimalar Inverter motor teknolojisine ve yenilenen doğa dostu soğutma gazına da sahip. 

Hotpoint tüm klimaları için 10 yıl kompresör garantisi sunuyor ve tüketicilere yüzde 65'e varan oranda tasarruf sağlıyor. Üstelik A+ enerji sınıfı Hotpoint klimalar 1.599 TL'den başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor 

Whirlpool Corporation Hakkında: 
Whirlpool Corporation, 2016 yılında elde ettiği yaklaşık 21 milyar dolarlık cirosu, 93.000 çalışanı ve toplam 70 üretim ve ar-ge merkeziyle bugün dünyanın bir numaralı beyaz eşya üreticisidir. 

Hotpoint, Indesit, KitchenAid, Whirlpool, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht ve Jenn-Air markaları başta olmak üzere nerdeyse her ülkede tüketicilerle buluşan Whirlpool Corporation’ın Avrupa Operasyon Merkezi olan Whirlpool EMEA İtalya, Pero (MI)’da yer alıyor.

Whirlpool EMEA yaklaşık 24,000 çalışanı, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan 30’dan fazla ülkedeki satış ağı ve 8 ülkede faaliyet gösteren üretim tesisleriyle Whirlpool Corporation’ın bir parçasıdır. Daha fazla bilgi için WhirlpoolCorp.com adresini ziyaret edebilir veya bizi @WhirlpoolCorp ile Twitter'dan takip edebilirsiniz.