Ads (728x90)

CEO’lar, üst düzey yöneticiler, yatırımcılar, girişimciler, güzellik kraliçeleri, mankenler, foto modeller, süper modeller, ünlüler, doktorlar, avukatlar ve daha pek çok güzel, zengin ve başarılı kişiyi bir araya getiren İngiliz ModelClub uygulaması Türkiye’ye de giriş yaptı. 


Kullanıma sunulalı henüz 1 ay olmasına rağmen Instagram tarzı tasarım ve video profillerle dikkat çekerek Avrupa’dan Ortadoğu’ya kadar geniş bir coğrafyada günlük 10 bin aktif kullanıcıya ulaşan ModelClub uygulaması, geliştiricisi İngiliz merkezli HarlexProjects’in diğer uygulamalarında olduğu gibi,varlıklı erkeklerle güzel kadınları bir araya getirmeyi amaçlıyor. 



Uygulamanın şu anki kullanıcı kitlesini hırslı, başarılı, çekici ve zengin olarak tanımlayan şirket, önümüzdeki aylarda Avrupa, Türkiye, Rusya ve Orta Doğu’da agresif büyümeyi planlıyor. 

Kullanıcı kalitesini yukarıda tutmayı ve kullanıcı kitlesinin %100 gerçek profillerden oluşmasını amaçlayan ModelClub’da kadınlar kısa bir videolarını göndererek hesaplarını onaylattıktan sonra konuşmaya başlayabilirken, erkeklerin chat ve video-chat yapabilmek için ayda 50 dolar ödemeleri gerekiyor. 

Uygulama 7/24 canlı müşteri hizmeti sunuyor ve hesap yöneticileri tüm şikayetleri anında değerlendirerek kullanıcı memnuniyetinin üst düzeyde olmasını sağlıyor. ModelClub aşağıdaki bağlantılardan indirilebiliyor: 

iOS:https://itunes.apple.com/tr/app/modelclub/id1214307469?mt=8 Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.harlexprojects.modelclub